SUSHI-SUSHI DORDRECHT

Recentebeoordeling


5 sterren uit 215 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi-Sushi Dordrecht. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:46 Het was superlekker, vers en vol smaak! We kregen ook weer een extra doosje kado, waar we blij mee waren. Sushi gaat altijd op. Bezorger was 20 min. eerder dan aangegeven!
19 jul 2022 om 19:38 Sushi is uitstekend. Als cadeau 7 zalmrolletjes met mayo en gebakken uitjes. Was nieuw en zeker de moeite waard om het weer een keer te bestellen. Ben zeker al 7 jaar klant. Nog steeds dik tevreden.
19 jul 2022 om 19:24 Heerlijk gegeten en sneller bezorgd dan beloofd
7 jul 2022 om 20:47 sushi was ok, pokebowl was het kutste wat ogen ooit hebben ondervonden
7 jul 2022 om 20:38 Helemaal fantastisch
1 jul 2022 om 8:32 Het eten is echt heerlijk. En snel. Maar als je alleen bent, is het erg duur voor 1 poke bowl. Want je moet extra dingen erbij bestellen omdat je voor minimaal €20 moet bestellen en dan bezorgkosten er nog bij.
23 jun 2022 om 21:29 Een verse, tenminste dat denk ik, en heerlijke poke bowl! En snel bovendien.
15 jun 2022 om 19:51 De sushi was echt vers, goede kwaliteit ingrediënten, snelle bezorging, heel tevreden over!
12 jun 2022 om 9:51 De sushi's waren lekker.
11 jun 2022 om 7:01 de kwaliteit van de producten van sushi-sushi is excellent. steekt ver boven alle andere uit
6 jun 2022 om 11:17 Dit was 1 van de beste sushi dat ik heb gegeten. Wasabi was eindelijk pittig waar ik ook bestel zijn ze nooit pittig dus ga zo doorv!
1 jun 2022 om 19:19 Super lekker en veel